Pozabljeno geslo/vzdevek
Kapitanski vzdevek
Geslo

Splošni pogoji za uporabnike


Dovoljujem, da Mladinska knjiga Založba d.d., sektor Izobraževalno založništvo z namenom obveščanja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z mojimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Mladinska knjiga Založba, d.d., sektor Izobraževalno založništvo zagotavlja varstvo osebnih podatkov v skladu z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov.


Kadarkoli lahko elektronsko na tem naslovu zahtevate, da v roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen obveščanja in neposrednega trženja ter vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestimo na naše stroške.


S klikom na gumb “Strinjam se s splošnimi pogoji” potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom splošnih pogojev, ki so tu navedeni, in da ste bili na te pogoje ob oddaji elektronskega obrazca izrecno opozorjeni.

Dostop do vsebin je mogoč le z aktivacijsko kodo. Uporabniki delovnih zvezkov založbe Mladinska knjiga, naročniki revij Cicido, Ciciban, Cici zabavnik, Moj planet in Pil ter kupci Kukujevega slovarja prejmejo brezplačne kode za dostop do dela vsebin. Kode so natisnjene v delovnih zvezkih, naročniki revij pa kodo prejmejo na računu. Možen je tudi nakup kod za nekatere vsebine.


Mladinska knjiga Založba d.d., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana, info@mladinska.com. Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko 1/02643/00, osnovni kapital 5.141149,22 EUR. Družba je zavezana za plačilo DDV (št. 61753181, DU Ljubljana). Mladinska knjiga Založba d.d. je članica Gospodarske zbornice Slovenije in Združenja založnikov in knjigotržcev Slovenije.

 

© Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska cesta 29
1000 Ljubljana
Zahvaljujemo se vam za obisk portala ucimse.com. Za vprašanja ter morebitne predloge in dopolnitve pišite na ucimse.com@mkz.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Novice
Pravila nagradnih iger
Navodila za registracijo in dodajanje kod
Splošna pomoč in informacije
Minimalne tehnične zahteve
Splošni pogoji
Kolofon